Træningsfaciliteterne

Lokale og Udstyr

Lokale

Foreningen etableres med udgangspunkt i eksisterende lokale i Hareskovhallen. Lokalet er på 70 m2 og har tidligere fungeret som motionsrum for de lokale idrætsforeninger.

Lokalet bliver istandsat hen over sommeren, så det kommer til at fremstå lyst og indbydende. Det indsættes bl.a. vinduer i facaden ud mod Månedalsstien, således lokalet åbnes mod omverdenen og der bringes lys og luft indenfor.


I de kommende faser for foreningen er det ambitionen at udvide med holdbaseret træning. Holdttræning, vil potentielt kunne foregå i selve fitnesslokalet, i Hallen, i en af de nærved liggende gymnastiksale eller udendørs (skov, fobdoldbane, udendørs maskiner).

Der er desuden dialog med kommunen om at udnytte yderligere kvadratmeter i hallen, såfremt kapaciteten i nuværende lokale viser sig for lille.


Udstyr

Der indkøbes nyt professionelt udstyr til lokalet, som sikrer at en bred brugerskare vil have glæde af at være medlem af foreningen. 


De endelige aftaler med leverandøren pågår i øjeblikket, og en foreløbig oversigt over udstyr og placering er vist på billede nedenfor.

 


Kredsløbsmaskiner:

- Løbebånd
- Romaskine
 -Crosstrainer
 -Motionscykel

Styrkemaskiner:
- Benpres (Leg press)

- Brystpres (Chest press)

- Træk til bryst (Lat pull down)
- Kabeltræk maskine (Functional Trainer Dual) inklusiv håndtag til kropshævninger

- Bænkpres bænk (Bench press bench)

- Vægtstang til bænkpres + vægtskiver

- Rygtræner (Hyperextension bench)
- Flad justerbar bænk
- Håndvægte 1kg. - 30kg

- Træningsmåtter
- Gymnastikbolde