Klubnyheder

Åbning for Introtimer pr 1. September 2020

28. august 2020, 11.42

På tirsdag d. 1. september slår vi dørene op til træning i dit nye lokale træningscenter Hareskov Fitness. Her får du info om, hvordan du kommer i gang med at træne:

 

Alle medlemmer skal booke sig ind på en introduktionstime i Holdsport. 


På introduktionstimen får du en gennemgang af maskinerne i centeret og information om dit medlemskab i Hareskov Fitness.  Det er også på din introtime, du får dit medlemskort og din t-shirt, hvis du angivet din størrelse inden 23/8.

Det er lige nu muligt at booke sig på intro-forløb i perioden d. 1- 20. september. Det er ikke muligt at træne i Hareskov Fitness, før man har deltaget på en introtime.

 

I Hareskov Fitness lægger vi vægt på at overholde alle corona-retningslinjer. Det stiller krav til dig som aktiv, og du skal derfor kende vores corona-retningslinjer, som du finder her og på skilte i uden for træningslokalet.

Du vil kunne se via holdsport hvornår der er Introtimer - dels for at tilmelde dig, men også for at orientere dig i forhold til hvornår der forventeligt vil være optaget i centret.

 

Lørdag d. 12. september kl 10-11 holder vi en åbningsreception for centeret, hvor vi håber at se dig og din familie til en lille markering af, at vi er gået i luften. Så sæt et kryds i kalenderen dér. Mere info følger.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Hareskov Fitness.

 

Stærke hilsner

Hareskov Fitness